Slimmer-programma | FysioSoesterberg

Slimmer-programma

Voorkom diabetes door overgewicht

Is jouw BMI zodanig hoog dat je officieel overgewicht of obesitas hebt? En wil je daar wel iets aan doen, maar lukt het je niet in je eentje?

Niet zo vreemd, want vaak blijkt een dieet of een abonnement op de sportschool te weinig om het roer écht om te gooien. Je bent klaar met de zoveelste tijdelijke bevlieging om van je overgewicht af te komen. Het is tijd voor een grondige oplossing om te veranderen. Dan is het Slimmer-programma iets voor jou: een intensieve samenwerking tussen jou, je huisarts, diëtist en fysiotherapeut. Een programma om af te vallen, diabetes te voorkomen en je bloeddruk te verlagen.

Het Slimmer-programma (2 jaar)

Je begint met de intake bij leefstijlcoach en diëtist Rosella Berghuis. Zij zal met jou niet alleen je voeding doornemen, maar ook je dagritme en je slaapritme. Samen stel je doelen voor het komende half jaar die bij jou passen. Daarnaast ga je bij ons trainen. Niet zoals in de sportschool, maar gericht op oefeningen die je ook thuis zelf kunt doen. Zo laagdrempelig mogelijk, zodat je makkelijker meer gaat bewegen.

Praktische informatie

Voor wie? Voor mensen tussen 40 en 70 jaar met overgewicht of obesitas (BMI tussen 30 - 40) die in staat zijn een leefstijlprogramma te volgen (in overleg met huisarts)
Wanneer? Elke maandag van 17:00 tot 18:00 uur
Duur? 2 jaar, waarvan 6 maanden intensief en 1,5 jaar stok-achter-de-deur
Tarief? Dit programma wordt volledig vergoed door je zorgverzekeraar. Je eigen risico wordt hierbij niet aangesproken

 

Aanmelden

Bespreek jouw situatie met jouw huisarts of neem contact op met onze diëtist Rosella Berghuis. Rosella denkt graag met je mee en legt uit hoe het Slimmer-programma jou gaat helpen om gezond af te vallen en fitter te worden.

Start vandaag met de échte oplossing voor jouw overgewicht en stuur een mailtje naar Rosella of bel haar even (06-23105479).