Dry needling | FysioSoesterberg

Dry needling

Ontspant pijnlijke spieren

Je spieren staan strak. Zo strak, dat je er steeds vaker last van hebt. Het doet pijn en je kan jezelf niet meer normaal bewegen. Dan helpt dry needling om die spier sneller te laten ontspannen, zodat je er minder last van hebt.

Hoe werkt dry needling?

Met een speciale techniek prikt de fysiotherapeut met een dunne naald precies op de juiste plek in de spier, waardoor die als reactie direct ontspant. Je voelt hoe de verhoogde spierspanning die eerder zorgde voor problemen na de dry needling afneemt en uiteindelijk normaliseert.

Ervaring klant: ‘Als ik de pijn in mijn kuit een cijfer moet geven, was dat eerst een 9. Maar dankzij de dry needling behandeling zakte dat weg naar een 2.’

Neem contact op

Bespreek jouw situatie met ons, zodat we met je mee kunnen denken en je uit kunnen leggen hoe dry needling jou verder gaat helpen. 

Je kunt ons altijd bellen (0346 - 352445), e-mailen naar info@fysiosoesterberg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Een doorverwijzing van uw huisarts is niet nodig. Ook zonder doorverwijzing kun je bij ons terecht.

Je kan voor dry needling terecht op onze hoofdvestiging aan de Rademakerstraat 93 in Soesterberg of op onze dependance aan de Buys Ballotlaan 6 in Soesterberg.