Kaakgewrichtstherapie | FysioSoesterberg

Kaakgewrichtstherapie

Als je kaakgewricht pijn doet

Je hebt last van je kaak. Het kraakt, doet pijn of zorgt voor oorpijn. Hoe dan ook: er zit iets niet goed. Dan helpt kaakgewrichtstherapie om de oorzaak te achterhalen en het probleem op te lossen.

Hoe kaakgewrichtstherapie werkt

Allereerst gaan we onderzoeken wat er nu mis gaat in je kaakgewricht en waar dat door komt. Want misschien kauw je tijdens het eten op een verkeerde manier. Of blijk je ’s nachts je kaken op elkaar te klemmen. We gaan het probleem tijdens de therapie niet alleen analyseren, maar ook verhelpen. Bijvoorbeeld met oefeningen waardoor jij jouw kaak beter kan openen en sluiten. In sommige gevallen schakelen we tijdens het behandeltraject ook de tandarts in.

Ervaring klant: ‘Goede verstandhouding en behandeling. Evelyn heeft een goede kijk op mijn klachten.’

Neem contact op

Bespreek jouw situatie met ons, zodat we met je mee kunnen denken en je uit kunnen leggen hoe kaakgewrichtstherapie jou verder gaat helpen. 

Je kunt ons altijd bellen (0346 - 352445), e-mailen naar info@fysiosoesterberg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Een doorverwijzing van uw huisarts is niet nodig. Ook zonder doorverwijzing kun je bij ons terecht.