Algemene fysiotherapie | FysioSoesterberg

Algemene fysiotherapie

Zoektocht naar snel herstel

We bespreken tijdens de eerste behandeling jouw lichamelijke klacht en zoomen steeds dieper in op het probleem. Of je nu last hebt van je nek, rug of enkel, onlangs geopereerd bent aan je knie of regelmatig last hebt van hoofdpijn.

We kijken in het begin wat breder en zoeken we daarna zo snel mogelijk de verdieping hoe we jou weer helemaal op de rit kunnen krijgen.

Meer dan een massage

Soms is het nodig om je spieren los te masseren, maar we zijn meer dan een masseur. Door bijvoorbeeld een combinatie van massage, mobilisatie en oefeningen, helpen we je jou zo snel mogelijk van jouw klachten af. We kijken altijd verder naar het onderliggende probleem en zoeken uit waar het spanningsprobleem vandaan komt. Je wil immers geen vaste klant bij ons worden, toch?

Ervaring klant: ‘De behandelingen waren nuttig, maar ook nog wel gezellig. Met veel kletsen tussendoor vergat je dat het af en toe pijn deed tijdens het masseren.’

Arbeidsfysiotherapie en thuiszorgfysiotherapie

Naast de behandelingen die we op onze locaties aanbieden, zijn we ook gespecialiseerd in arbeids- en thuiszorgfysiotherapie. Bij arbeidsfysiotherapie kijken we op de werkvloer mee naar de houding en bewegingen van het personeel en maken we bijvoorbeeld een werkplekanalyse. Bij thuiszorgfysiotherapie komen we thuis bij de cliënt om te behandelen, zodat senioren zolang mogelijk veilig in hun eigen huis kunnen blijven wonen.

Neem contact op

Bespreek jouw situatie met ons, we denken graag met je mee en leggen je uit hoe onze behandelingen jou weer op de been gaan krijgen.

Je kunt ons altijd bellen (0346 - 352445), e-mailen naar info@fysiosoesterberg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Een doorverwijzing van uw huisarts is niet nodig. Ook zonder doorverwijzing kun je bij ons terecht.