Oedeemtherapie | FysioSoesterberg

Oedeemtherapie

Oedeemtherapie helpt tegen vocht vasthouden

Jouw lijf houdt vocht vast en daar heb je steeds meer last van. Of dat nou komt door die operatie of omdat je simpelweg een dagje ouder wordt: je wil er vanaf komen. Dat kan met oedeemtherapie.

Wat is oedeemtherapie?

Dat vocht kunnen we op verschillende manieren wegkrijgen. Bijvoorbeeld door manuele lymfedrainage, een specifieke techniek waardoor het vocht weer makkelijker via de lymfebanen wordt afgevoerd. Ook doen we speciale oefeningen en lymfe-taping om ervoor te zorgen dat die vochtophoping slinkt.

Heb je last van opgezette voeten en onderbenen? Dan kunnen wij ook steunkousen bij je aanmeten, zodat je de kans verkleint dat er weer nieuwe vochtophopingen in je benen komen.

Ervaring klant: ‘Een luisterend oor tijdens de behandelingen. Goede uitleg, geïnteresseerd en goede kijk op mijn klachten. Waren er maar meer mensen zoals u in de zorg!’

Neem contact op

Bespreek jouw situatie met ons, zodat we met je mee kunnen denken en je uit kunnen leggen hoe we met oedeemtherapie jou weer op de been gaan krijgen.

Je kunt ons altijd bellen (0346 - 352445), e-mailen naar info@fysiosoesterberg.nl of maak gebruik van het contactformulier. Een doorverwijzing van uw huisarts is niet nodig. Ook zonder doorverwijzing kun je bij ons terecht.

Je kan voor oedeemtherapie terecht op onze hoofdvestiging aan de Rademakerstraat 93 in Soesterberg of op onze dependance aan de Buys Ballotlaan 6 in Soesterberg.