Slank en fit | FysioSoesterberg

Slank en fit

Minder kilo’s, meer conditie

Wil je afvallen en tegelijkertijd je conditie verbeteren? Volg dan het Slank & Fit programma! Onder begeleiding van diëtist Rosella en onze fysiotherapeuten Jesse en Evelyn raak je op een gezonde manier die kilo’s kwijt en voel je jezelf een stuk fitter.

Het programma (10 weken)

Je begint met een gewichtsmeting bij de diëtist. Vanaf dat moment volg je twee keer per week de buiten-bootcamp onder begeleiding van de fysiotherapeut. Je traint daarbij je armen, benen en doet cardiotraining op je eigen niveau. Om jouw vooruitgang te volgen heb je tussentijds vier gesprekken en weegmomenten bij de diëtist.

Tijdens dit programma krijg je ook een workshop over het lezen van etiketten. Zo weet je beter wat je eet en kies je makkelijker de gezonde varianten. Grote kans dat je na 10 weken al flink bent afgevallen en jezelf een stuk fitter voelt. Als deze 10 weken te kort zijn om jouw streefgewicht te halen, is het mogelijk aangesloten te blijven bij het programma, net zo lang totdat jij het gewenste resultaat hebt bereikt.

De eerste groep is gezamenlijk maar liefst 21 kg afgevallen in 10 weken. Doe jij de volgende keer ook mee? 

 Praktische informatie

Wanneer: Elke maandag en donderdag van 19.00 tot 20.00 uur
Locatie: In de buitenlucht van Soesterberg, verzamelen bij FysioSoesterberg (bij slecht weer trainingsruimte van FysioSoesterberg)
Duur: 10 weken
Tarief:

€ 120,- euro voor het sporten en € 90,- voor de begegeleiding door de diëtiste (welke soms wordt vergoed door de zorgverzekeraar)

 

Aanmelden

Stuur een mailtje naar diëtist Rosella Berghuis of bel haar even (06-23105479) en start met afvallen!