De praktijkruimte


  Onze praktijk vindt U aan de Rademakerstraat in Soesterberg. Centraal gelegen, goed bereikbaar per fiets, auto en openbaar vervoer. Uitstekend toegangelijk voor gehandicapten, rolstoelgebruikers & electrische rolstoel.

Gratis parkeerruimte voor de deur. Wel even aan een blauwe parkeerschijf denken. Er wordt regelmatig gecontroleerd. Zonder parkeerschijf wordt uw behandeling onnodig veel duurder.

De praktijk heeft naast een vijftal adequaat uitgeruste behandelkamers een moderne oefenzaal.

In de oefenzaal vindt U een krachtmeetunit en trainingsapparatuur met hartslagbewaking. Met de meetunit kunnen wij meer inzicht geven dan voorheen in de vooruitgang van uw spierkracht. De trainingsapparatuur met hartslagbewaking biedt ons de mogelijkheid om ook bij patienten die wat ouder worden of minder belastbaar zijn veilig te trainen.


Medisch Centrum

  De praktijk is onderdeel van het Medisch Centrum. Hierin is ook Amant aanwezig met het consultatiebureau, het peuter- en kleuterbureau, de dietiste, en de verloskundige.

Dagelijks van 9:00 tot 9:30 kunt U terecht voor bloedonderzoek bij de laborante van het huisartensenlaboratorium. De trombosedienst treft U op vrijdag van 8:30 tot 9:15.