Hoe wij worden beoordeeld

Bij ons bent u in goede handen

FysioSoesterberg prolongeert *** Plus-status

Voor de derde maal op rij heeft FysioSoesterberg de felbegeerde Plus-status behaald. Een bevestiging van topkwaliteit, bereikt met een uitgebreide audit.

Jesse van den Hoven, de jongste maat van het team, is bijzonder tevreden met dit resultaat. De Plus-praktijk-status is voor alle cliënten erg fijn. Naast een erkenning van gemeten kwaliteit geeft het bij verschillende verzekeraars ook recht op extra vergoeding. Van den Hoven vervolgt "kwaliteit is een continue proces, we zijn er nooit mee klaar".

Naast de levering van goede zorg zijn er recent ook verschillende nieuwe initiatieven genomen; er werkt nu een podotherapeut, er is een Slank en Fit groep gestart en er staat een Lifestyle programma op stapel.

De ***Plus praktijken onderscheiden zich in het zorgveld door de ambitie om op transparante wijze, kwalitatieve hoogwaardige zorg te bieden. Deze praktijken onderscheiden zich onder meer door: dat ze altijd een of meerdere specialisme in huis hebben, ruimere openingstijden, kwaliteit transparant maken en strengere kwaliteitseisen.
Pluspraktijken, wat zijn dat?PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Met aanvullende programma's bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit.

Zo kan elke PlusPraktijk eenvoudig met andere praktijken vergeleken worden. Bij de kwaliteitseisen gaat het om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheids-onderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Wij bieden u bovendien ruimere openingstijden en een korte wachttijd.

Samenwerking
Als Pluspraktijk werken wij ook samen met bijvoorbeeld diëtisten of artsen in ziekenhuizen, omdat sommige klachten een brede aanpak nodig hebben.
TopZorg fysiotherapie
Zeer goede zorg door hooggekwalificeerde fysiotherapeutenHeeft u een behandeling van een fysiotherapeut nodig? Uw huisarts kan vertellen waar u terecht kunt, maar u kunt ook zelf op zoek gaan naar een behandelaar. Menzis helpt u bij het maken van uw keuze voor een goede fysiotherapeut: de TopZorg fysiotherapeut.

Kwaliteit van de TopZorg fysiotherapeut
Fysiotherapiepraktijken met het predicaat TopZorg voldoen aan de criteria die gesteld worden op het gebied van kwaliteit, transparantie en service. Deze criteria zijn gezamenlijk ontwikkeld met de branche en patiëntenverenigingen. Elke twee jaar worden de praktijken door een onafhankelijk bureau getoetst.

Wat betekent TopZorg voor u?
Als u kiest voor een TopZorg fysiotherapiepraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden. Het personeel is hoog gekwalificeerd met diverse specialismen.