Hoe wij worden beoordeeld

Bij ons bent u in goede handen
Pluspraktijken, wat zijn dat?PlusPraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die niet alleen voldoen aan alle kwaliteitseisen van de eigen beroepsvereniging, maar een stapje verder gaan. Met aanvullende programma's bijvoorbeeld. Of met het inzichtelijk maken van de kwaliteit.

Zo kan elke PlusPraktijk eenvoudig met andere praktijken vergeleken worden. Bij de kwaliteitseisen gaat het om de deskundigheid van de fysiotherapeuten, het resultaat van klanttevredenheids-onderzoeken, een standaardprocedure voor het vastleggen en in kaart brengen van de klachten, het aantal behandelingen voor een bepaalde lichamelijke klacht. Wij bieden u bovendien ruimere openingstijden en een korte wachttijd.

Samenwerking
Als Pluspraktijk werken wij ook samen met bijvoorbeeld diŽtisten of artsen in ziekenhuizen, omdat sommige klachten een brede aanpak nodig hebben.
TopZorg fysiotherapie
Zeer goede zorg door hooggekwalificeerde fysiotherapeutenHeeft u een behandeling van een fysiotherapeut nodig? Uw huisarts kan vertellen waar u terecht kunt, maar u kunt ook zelf op zoek gaan naar een behandelaar. Menzis helpt u bij het maken van uw keuze voor een goede fysiotherapeut: de TopZorg fysiotherapeut.

Kwaliteit van de TopZorg fysiotherapeut
Fysiotherapiepraktijken met het predicaat TopZorg voldoen aan de criteria die gesteld worden op het gebied van kwaliteit, transparantie en service. Deze criteria zijn gezamenlijk ontwikkeld met de branche en patiŽntenverenigingen. Elke twee jaar worden de praktijken door een onafhankelijk bureau getoetst.

Wat betekent TopZorg voor u?
Als u kiest voor een TopZorg fysiotherapiepraktijk bent u verzekerd van zeer goede zorg. U kunt rekenen op heldere informatievoorziening en ruimere openingstijden. Het personeel is hoog gekwalificeerd met diverse specialismen.